Spice Girls -tähti myönsi: Mikrofoni suljettiin ja muut lauloivat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään vaatesuunnittelijana ja muotiguruna toimiva Victoria Beckham lauloi aiemmin viisihenkisen Spice Girls -tyttöbändin riveissä. Nyt Beckham on paljastanut hymyssä suin, että heidän tuottajansa itseasiassa sulkivat Beckhamin mikrofonin aina esiintymisien ajaksi pois päältä.

Victoria Beckham oli Lontoossa järjestetyssä Vogue 100: A Century of Style -näyttelyssä paljastanut, että hän ei oikeasti laulanut Spice Girls -yhtyeen keikoilla juuri koskaan. Tuottajat ja miksaajat laittoivat aina hänen mikrofoninsa pois päältä koska he halusivat kuulla vain muiden naisten laulua.

Beckham kertoi Mirror-lehden mukaan myös sen, että muut naiset saivat vaatteensa aina ilmaiseksi, koska ne olivat niin halpoja ja huonolaatuisia. Tämä oli Beckhamin mielestä vain hyvä asia, koska vaatebudjetista jäi aina niin paljon yli, että muotia jo silloin rakastanut Beckham sai ostaa siitä itselleen Guccin pieniä mekkoja.