DJ tilasi pizzan junaan – twiittasi tilannetiedot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoossa asuva DJ Artwork oli junassa matkalla Glasgowista Sheffieldiin, kun nälkä yllätti hänet. Miehen harmiksi junassa ei ollut lainkaan ravintolavaunua, mutta pian hän keksi ratkaisun ongelmaansa.

DJ Artwork päätti kokeilla, saisiko hän tilattua pizzaa junaan. Ongelmia aiheutti ensin pätkivä internet-yhteys. Pian mies onnistui kuitenkin tilaamaan ruokaa Domino’s -ravintolasta, ja pyysi kuljettajaa toimittamaan pizzan hänelle junan pysähtyessä Darlingtonin asemalla.

Pizzannälkäinen DJ jakoi raportteja tilanteen etenemisestä seuraajilleen Twitterissä. Lopulta juna saapui Darlingtonin asemalle. Tilaus onnistui, ja kuljettajat toimittivat pizzan Artworkille junan ollessa pysähtynyt.

Miehen tempaus nousi saman somehitiksi Iso-Britanniassa, ja pizzan toimittamista kuvaava video on katsottu Facebookissa yli 53.000 kertaa. Pizzan tilaaminen junaan onnistui Artworkin mielestä jopa niin hyvin, että mies toisti koko urakan uudelleen seuraavana päivänä ystävänsä, DJ-kollega Klose Onen kanssa.

Suomessa pizzan tilaaminen on myös mahdollista, ja sitä on harrastettu joskus melko aktiivisestikin. Esimerkiksi Kouvolan rautatieasemalle on toimitettu lukuisia pizzoja siellä pysähtyviin juniin.