Joanna Krupa ei jättänyt kylmäksi uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin ja realitytähti Joanna Krupa tunnetaan myös eläinten oikeuksien puolestapuhujana. Krupa on ollut mallina eläinoikeusjärjestö PETA:n useissa eri kampanjoissa, joissa hänet on nähty poseraamassa myös alastomana.

Eilen Joanna kuvattiin uimarannalla Miamissa, jossa hän tuli samalla vilauttaneeksi rintaansa Beach Bunny Siren Song -bikineitä ylleen vaihtaessa. Seurana uintireissulla oli poikaystävä Romain Zago.

Miamin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Joanna Krupa on tehnyt jo useita kampanjoita PETA-järjestölle. Tuoreimmassa kampanjassa Krupa kertoi vangittujen miekkavalaiden ahdingosta ja kehotti kaikkia kouluttamaan itseään sen suhteen, mitä vesieläinpuistot oikeasti tekevät ja nousemaan yhdessä niitä vastaan. Taannoin hänet nimettiin Seksikkäimmäksi siskoksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash