Khloe Kardashian pilasi kasvonsa – karmaiseva näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien siskokset osaavat meikata taitavasti ja muuttaa kosmetiikan avulla kasvojaan. Khloen kasvot ja ilmeet muuttuivat kuitenkin yllättäin niin dramaattisesti, että hänen siskonsakin alkoivat häntä epäilemään. Vasta myöhemmin Khloe uskalsi myöntää ottaneensa kasvoihinsa täyteaineita.

Khloe on aiemmin kertonut, että täyteaineet eivät sopineet hänen kasvoihinsa laisinkaan. Daily Mail -lehden mukaan Khloe kommentoi täyteaineiden pilanneen hänen kasvonsa, minkä vuoksi hän kävi poistattamassa niitä kasvoistaan kolme kertaa.

Nyt Khloe Kardashian on kuitenkin alkanut ilmeisesti luottamaan toisenlaisiin täyteaineisiin alkaessaan uuden tuotesarjan kasvoksi. Khloe on uuden Kybella-nimisen täyteainesarjan kasvokuva. Kybella-ruiskujen ottaminen vähentää Cosmopolitan-lehden mukaan rasvaa etenkin leuan alta tehokkaasti siloittaen mahdolliset kaksoisleuat.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash