Luulitko että Suomessa tuulee kovaa? Tältä näyttää Irlannissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkona vallitseva huono sää voi vaikuttaa todella paljon ihmisten mielialaan. Kylmä sade ja tuuli eivät yleensä innosta ihmisiä, mutta eräs irlantilainen mies näki myrskytuulessa kuitenkin lannistuneen mielialan sijaan pelkästään mahdollisuuksia.

The Lyons Den -SYB -kanavaa päivittävä irlantilainen Gary Lyons huomasi eräänä tuulisena päivänä, että tuuli oli juuri oikeanlainen luomaan hauskan version legendaarisesta Michael Jacksonin musiikkivideosta. Lyons esitti videollaan Jacksonin Earth Song -kappaleen musiikkivideosta kohtauksen, jossa lauletaan paita tuulessa liehuen.

Lyons huomasi tuulen olevan juuri oikeanlainen toisintamaan tunnetun musiikkivideokohtauksen tunnelman. Hulvattomassa videopätkässä miehen paita liehuu tuulessa juuri samalla tavalla, minkä lisäksi Lyonsin eläytyminenkin on nappisuoritus.