Miehen vaativat punnerrukset – oikea supersankari?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkko on pullollaan motivoivia kuntoiluvideoita, joissa paljon treenanneet ihmiset esittelevät omia voimiaan tai antavat muille treenaajille vinkkejä. Nyt eräs irlantilainen tubettaja on kuitenkin kuvannut niin vaativan treenivideon, että siinä esiteltyjä liikkeitä ei monikaan pystyisi toistamaan.

The Lyons Den -SYB -kanavaa päivittävä Gary Lyons on kuvannut hauskan videon, jossa mies tekee punnerruksia. Mies näyttäisi tekevän lattialla aluksi tavallisia punnerruksia, minkä jälkeen hän siirtyy vaativampiin yhden käden punnerruksiin.

Yhden käden punnerruksien jälkeen mies ponnistaa käsillään niin, että ehtii lyödä kätensä yhteen ennen takaisin punnerrusasentoon laskeutumista. Lopulta temput alkavat mennä niin älyttömiksi, että lattian täytyykin olla seinä, johon mies nojaa ellei hän paljastu oikeaksi supersankariksi.