24-vuotias aussimalli Natasha bikineissä – vartalo kuin veistos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Natasha Oakley on poseerannut viime aikoina mainosten ja mallikuvien sijaan pääasiassa bikineissä, kun hän on nautiskellut olostaan maailman aurinkorannoilla. Niin nytkin, kun hän on suunnannut tuttuun tapaansa uimarannalle.

Natasha lomailee parhaillaan Miami Beachilla, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa merellisestä rantatunnelmasta yhdessä poikaystävänsä Gilles Souteyrandin kanssa.

24-vuotias Natasha Oakley on australialainen bikinimalli, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash