Ripsipidennysten kuuma trendi – sateenkaaren värit tulevat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Värikkäät hiustrendit ovat olleet jo muutaman vuoden ajan muodissa ja etenkin aina kesän tullen ihmiset haluavat piristää hiusväriään kirkkailla väreillä tai pastellin sävyillä. Sateenkaaren sävyt ovat vallanneet vähitellen myös kulmakarvojen ja korostuspuuterien värin, ja nyt naiset ovat alkaneet ottamaan värikkäitä ripsipidennyksiäkin.

Naiset ovat alkaneet tekemään itselleen sateenkaariripsiä värikkäiden ripsivärien avulla. Osa naisista on kuitenkin mennyt niin pitkälle, että he ovat ottaneet pysyvämmät moniväriset ripsipidennykset. Värikkäät ripsipidennykset ovat todella näyttävät eivätkä varmasti istu jokaisen naisen silmiin ja tyyliin.

Viime kesänä naiset alkoivat värjäämään kulmakarvojaan useammalla värillä luoden kulmakarvoihin sateenkaariefektin. Nyt samanlainen efekti halutaan luoda joko korostuspuutereiden avulla poskiin tai ripsipidennysten ja värikkäiden ripsivärien avulla silmäripsiin. Värikkäät ripset piristävät silmien ilmettä heti ja antavat persoonallisemman ilmeen.

Who. Is. Ready.? ???????? I cannot wait! Stay tuned for pics ! @ariasalonshow #rainbowlashes 773.544.7533 !

Kuva, jonka Aly Kesian (@aly_the_esty) julkaisi

❤️???#lashaffairbyjparis #vibrantlashes #rainbowlashes #coloredlashes #lashesbymarcyann

Kuva, jonka Lashbeauty (@lashbeautyxo) julkaisi

Get on my eyes #eyeinspo #rainbowlashes #rainbow #vscocam

Kuva, jonka laurenfitz80 (@laurenfitz80) julkaisi