Valtava lohiparvi vyöryi rantaveteen – ihmiset pakenivat kauhuissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset olivat viettämässä Australiassa Perthissä aurinkoista päivää rannalla suppauksen merkeissä, kun suuri lohiparvi päätti saapua samoille apajille ruokailemaan. Valtava lohiparvi valtasi nopeasti rannan, minkä vuoksi suppaajat joutuivat perääntymään rantahiekalle.

Elemental SUP on jakanut Facebook-sivuillaan kuvaamansa videon, jossa nähdään miten veden pinnalla käy kova kuhina. Todella suuri parvi lohia on tullut rantaan, minkä vuoksi niiden läiskiessä veden pinnalla suppaamista olisi ollut enää mahdotonta jatkaa.

Rannassa matalassa merivedessä on uiskennellut paljon pienempiä kaloja, jotka ovat lohien ravintoa. Nyt suuri lohiparvi on valunut samanaikaisesti matalaan veteen ruokailemaan, mikä on saanut todella näyttävän kuhinan isolla alueella aikaiseksi.

Katso video tästä.