Adam Levine ja supermalli kylpyhuoneessa – kuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Behati Prinsloo vahvisti maaliskuussa huhun, jonka mukaan hän odotti yhdessä aviomiehensä Adam Levinen kanssa esikoista. Pariskunta oli haaveillut perheenlisäyksestä, minkä vuoksi Prinsloon raskaus olikin heille iloinen yllätys.

Adam Levine on julkaissut vaimonsa vauvamahasta hauskan kuvan hänen Instagram-sivuilleen. Kuvassa Levine paljastaa Prinsloon vauvamahan, mutta esittelee myös samalla omaa vatsaansa, joka on kasvanut samassa prosessissa.

Adam Levine tuntuu olevan ylpeä kummankin heidän vatsoista. Levine on kirjoittanut kuvan yhteyteen, että he ovat 20 raskausviikolla, ja vatsat alkavat viimeinkin näkymään. Levine on vitsaillut useissa haastatteluissa haluavansa sadoittain lapsia ja perustavansa suurperheen, joten tämä saattaa olla vasta alkua.

Week 20 and I'm finally popping! #impregnanttoo

Kuva, jonka Adam Levine (@adamlevine) julkaisi