Androgyynimallit hävyttömän hyvännäköisiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallimaailmassa on mukana myös androgyyneja, jotka ovat seksikkäitä miesten ja naisten mielestä. Näistä henkilöistä on vaikea sanoa, edustavatko he naisia, miehiä vai kolmatta sukupuolta. Heidän kauneutensa häikäisee joka tapauksessa.

Buzz Feed esittelee nyt videokanavallaan seitsemän maailman upeinta ja näyttävintä androgyynimallia. Ensimmäisenä valokeilaan astuu Courtney McCullough ja pian sen jälkeen Tyler Aubrey. Varjoon eivät jää myöskään Unique Jenkis, Tye Olson tai Jason Diaz. Myös Grey Cotton ja Christina Kartchner kääntävät varmasti katseet catwalkille astuessaan.

Nämä mallit eivät eivät etsi itselleen vaatteita sukupuolen mukaan vaan sen perusteella, mikä näyttää hyvältä heidän yllään. Androgyynimalleissa viehättää ihmisten silmää hämäävä kauneus, jota ei voi yhdistää tiettyyn sukupuoleen. Ihmisestä tulee kaunein silloin, kun hän on sinut itsensä kanssa.