Avioerojuristi lyttää julkkisliitot – erotilastoissa jättimäinen piikki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuuluisien henkilöiden avioeroja ammatikseen hoitanut juristi Vanessa Lloyd-Platt kertoo, että julkkisavioliitot ovat yleensä aina tuhoon tuomittuja. Hänen mukaansa parikymppisenä avioituvat tähdet eivät ole yhdessä kuoleman erottamiseen saakka.

Avioerojuristi Vanessa Lloyd-Platt on aloittanut uuden televisio-ohjelman juontamisen nimeltään Fatal Vows. Ohjelmassa keskitytään avioliittoihin, jotka päätyvät jomman kumman osapuolen kuolemaan. Naisen mukaan julkkisten avioliitot ovat kuitenkin kaikista onnettomimpia.

Parikymppisenä avioituvien kuuluisuuksien avioliitot päättyvät kaksi kertaa muita useammin lähinnä siksi, että niihin kohdistuu huomattavasti julkisuuden asettamia paineita. Parrasvaloissa elävät henkilöt joutuvat usein myös tasapainottelemaan kiireisten aikataulujen kanssa ja tinkimään laatuajasta rakkaansa kanssa. Nämä seikat ovat tuhoisia liiton hyvinvoinnin kannalta.