Eroottinen menestyskirja uusiksi: ”Nörtin 50 sävyä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Menestyksekkäästä 50 Shades of Grey -kirjasta on tehty melko paljon parodioita. Eroottinen ja sadomasokistisia kohtauksia sisältävä kirja on saanut ihmisten mielikuvituksen valloilleen ja tuottanut hauskoja lopputuloksia.

Tällä kerralla eräs mies päätti kirjoittaa kirjan dialogia uusiksi muuttaen kirjan miespääosan nörtiksi.

Twitterissä 50 Nerds of Grey -nimisellä kanavalla julkaistaan alkuperäisestä kirjasta lainattuja kohtia, joissa miespäähenkilön Christian Greyn vuorosanat on muutettu. Upporikas Christian Grey ei olekaan seksuaalisilta mieltymyksiltään sadomasokistinen vaan yksinkertaisesti nörtti.

Nörtti mieltää pahimmaksi keksimäkseen rangaistukseksi Windows 10 -käyttöjärjestelmän lataamisen naisen tietokoneelle. Itsensä hemmotteleminen kuulostaa Applen liikkeessä kiertelemiseltä, ja normaalista poikkeava käytös naisen lähellä on enintään katsekontaktin luominen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat