Jokainen Draken levyttämä yeah-sana videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen räppäri Drake julkaisi juuri uuden View-nimeä kantavan albumin, jota fanit ovat kovasti odottaneet. Albumilla kuullaan Drakelle tyypillistä rauhallista riimittelyä, mutta eräs kuuntelija on löytänyt musiikkityylin lisäksi kaikkia kappaleita yhdistävän tekijän, joka on yksi sana.

Therealshaq-niminen Instagram-käyttäjä on huomannut, että Draken kappaleita yhdistää sana yeah, joka toistuu monta kertaa jokaisessa kappaleessa. Yeah-sana on joko omanaan tarkoittamassa sanaa kyllä, minkä lisäksi se on myös vain luomassa tunnelmaa ilman sen suurempaa merkitystä.

Mies päätti etsiä View-albumin jokaisesta kappaleesta jokaisen yeah-sanan, ja yhdistää ne omaksi pieneksi teokseksi. Therealshaq on lisännyt Instagramiin lyhyen videon, jossa jokainen albumin yeah on kuultavilla.

Every "yeah" from Views (??➕?)

Video, jonka Internet Shaquille (@therealshaq) julkaisi