Karmiva moka – väärä missi kruunattiin voittajaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen koomikko ja televisiojuontaja Steve Harvey teki Miss Universum -kauneuskilpailuja juontaessaan karmivan mokan julistaessaan vahingossa väärän voittajan, minkä jälkeen kruunu piti vaihtaa naiselta toiselle.

Nyt samantapainen tilanne on käynyt Brasiliassa, jossa voittajan kruunu laitettiin aluksi väärän naisen päähän.

YouTube-videolla nähdään todella kiusallinen tilanne, kun kauneuskilpailun finaalissa kruunu asetetaan aluksi Leticia Cappatton päähän. Nainen hymyilee voittonsa kunniaksi kunnes kruunu otetaankin naisen päästä pois Cappatton takana seisovan naisen toimesta. Nainen yrittää korjata tilanteen huumorilla pallotellen kruunua kahden finalistin välillä.

Lopulta voittaja onkin Cappatton vieressä seissyt mallikaunotar Karliany Barbosa. Cappatto oli todella pettynyt ja tunsi olonsa nöyryytetyksi palkintojenjakotilaisuudessa, jossa nainen ei ollut ottaa omaakaan toisen sijan palkintoaan enää vastaan.