Poika ei jättänyt äidilleen yhtään huumeita – poliisit kutsuttiin hätiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa on kirjattu poliisiarkistoon erikoinen tapahtumaketju, jossa äiti ja poika olivat riidelleet talon yhteisistä huumausaineista. Lopulta tappelun alakynteen jäänyt poika soitti paikalle poliisit selvittämään tilannetta.

The Smoking Gun uutisoi poliisiraportista, jonka mukaan 27-vuotias Nicholas Johnson oli soittanut poliisiviranomaiset kotiinsa. Puhelun mukaan perheenäiti oli suuttunut ja huutanut 27-vuotiaalle pojalleen silmittömästi. Syynä oli se, että poika oli polttanut talon viimeisen metamfetamiinierän, eikä jättänyt äidilleen yhtään.

Spartanburgyn Countyn poliisi oli saapunut paikalle. Nicholas kertoi polttaneensa metaftemaiiniannoksensa tuntia aiemmin ja tappelevansa yhä asiasta äitinsä kanssa. Mies haukkui kovasanaisesti äitiään viranomaisten edessä. Tästä eivät poliisit pitäneet ja he veivät kovaäänisen miehen putkaan. Syytteitä ei ole luettu vielä kummallekaan perheenjäsenelle.