Taaperolta loppui virta – kaatui koiran päälle nukkumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen koirasta ja vauvasta voi muodostua nopeasti erottamaton parivaljakko, joka muodostaa esimmäisistä päivistä lähtien vahvan ja ainutlaatuisen siteen. Pikkulapsista ja varsinkin isokokoisista koirista tulee helposti toistensa parhat leikki- ja unikaverit, koska isojen koirien ei tarvitse pelätä lasten kovakouraisia otteita.

Videolla nähdään todella hellyttävä tilanne, jossa pieni taapero nukahtaa istuessaan perheen koiran kanssa lattialla. Koira makaa lapsen edessä ja katsoo pilkkivää poikaa nuollen välillä lapsen kasvoja. Poika yrittää taistella unta vastaan, mutta lopulta uni kuitenkin voittaa.

Äiti onnistuu kuvaamaan videolle juuri sen hetken kun poika nukahtaa. Poika kaatuu suloisesti koiran päälle ja ottaa siitä halausotteen. Lapsi ja koira alkavat nukkumaan päällekäin ja koira antaa taaperon pitää sitä tyynynään.