Kohupari ottaa lasta – Blac Chyna raskaana Kardashianille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kohumalli Blac Chyna ja realitytähti Rob Kardashian ovat edenneet suhteessaan nopeaan tahtiin. Ensin pariskunta yllätti fanit j perheensä odottamattomilla hääuutisilla, ja nyt pariskunta ilmoitti odottavansa jo ensimmäistä yhteistä lastaan.

Rob Kardashian ja Blac Chyna kummatkin julkaisivat omilla Instagram-tileillään saman kuvan, jossa Blac Chynasta tehty hahmo on raskaana ja pitelee käsillään pyöristyneestä vatsastaan kiinni. Rauskausuutiset yllättivät monet sillä Chyna on vasta juuri alkanut pääsemään Kardashianien perheen suosioon.

Chynalla on jo yksi lapsi aiemmasta parisuhteestaan räppäri Tygan kanssa. Rob Kardashian julkaisi äitienpäivän kunniaksi hänestä itsestään ja Chynasta otetun yhteiskuvan, jossa hän ylisti tulevaa vaimoaan ja kertoi odottavansa innoissaan yhteisen perheen perustamista.

????

Kuva, jonka ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) julkaisi