Kulmahiomakone imaisi teinipojan kivespussit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tapahtuu päivittäin hyvinkin erikoisia onnettomuuksia, joista osaa ihmetellään lopulta ympäri maailmaa. Tällä kertaa australialainen teinipoika on joutunut erikoiseen onnettomuuteen, jossa hänen kivespussinsa jäivät jumiin kulmahiomakoneeseen.

Hätäkeskukseen tuli perjantaina hätäpuhelu, jonka mukaan 19-vuotias nuori mies oli joutunut onnettomuuteen kulmahiomakoneen kanssa. Uhri oli tajuissaan, kun ambulanssi saapui paikalle, Daily Telegraph uutisoi.

Ensihoitajat huomasivat paikan päällä mistä oli kyse, ja tilanne oli heille varmasti ensimmäinen laatuaan. Onnettomuuspaikalta sairaalaan kuljetetulla teinipojalla oli nimittäin jalkovälissään kulmahiomakone, joka oli jostain syystä imaissut sisäänsä nuoren miehen kivespussit. Sairaala ei ole suostunut kertomaan miehen henkilöllisyyttä eikä lisätietoja tapauksesta.