Tubettaja Marcus ”Alexx” Tikkanen sai levytyssopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen tubettaja Marcus ”Alexx” Tikkanen on solminut levytyssopimuksen 325 Median kanssa ja julkaisee debyyttisinglensä Ei kuulla keskiviikkona 18. toukokuuta. Levy-yhtiö löysi Alexxin YouTubesta, jonne 32-vuotias tuottaja-lauluntekijä on ladannut tekemiään cover-biisejä.

– Alexx starttasi cover-biisejä tahkovan kanavansa kanssamme vasta pari kuukautta sitten. Päämääränä tottakai oli saada videoiden avulla levy-yhtiöiden kiinnostus, mutta näin nopea toiminta tuli varmasti yllätyksenä hänellekin, kertoo United Screensin kotimaisista YouTube-tähdistä vastaava Mika Tolvanen.

Marcus Tikkanen on viritellyt soolouraa nyt vuoden päivät. Hänen musiikilliset tavoitteensa ovat kauniin yksinkertaisia. Niiden on määrä luoda kaunista ja tuoretta pop-musiikkia niillä vivahteilla, jotka sillä hetkellä polttavat juuri oikealla tavalla.

– YouTube-kanavani idea on ollut tehdä ammattimaisesti covereita kotimaisesta popista, varsinkin kun Suomessa ei ole tällä hetkellä hirveästi miespoppareita. Olin yllättynyt kun levy-yhtiö otti yhteyttä, sillä kanava oli ollut pystyssä vasta viikkoja. Nopeasti kuitenkin selvisi, että meillä oli yhteinen sävel ja papereiden allekirjoittaminen tuntui oikealta ratkaisulta, Alexx kertoo.