Valinta on tehty: Tässä on Star Warsin uusi Han Solo!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-yhtiö suunnittelee parhaillaan omaa spinoff-elokuvaa Star Wars -elokuvien suosikkihahmoihin luketuvalle Han Sololle. Jopa 2.500 20-30-vuotiasta miesnäyttelijää haki alun perin Harrison Fordin esittämän Solon rooliin.

Nyt ikonisen roolin uusi näyttelijä on valittu. Nuoren Han Solon saappaisiin astuu Entertainment Weekly -lehden mukaan 26-vuotias Alden Ehrenreich. Tähti on tullut viime vuosina tunnetuksi elokuvista Hail Caesar!, Lumoava kirous ja Blue Jasmin.

Han Solon toistaiseksi nimeämättömän seikkailun ohjaavat ennakkosuosikit Christopher Miller ja Phil Lord, jotka muistetaan The Lego Movie ja 21 Jump Street -elokuvista. Elokuvan ensi-iltaa kaavaillaan toukokuulle 2018.

Nuoren Han Solon roolia tavoitteli valtava määrä Hollywoodin nuoria miesnäyttelijöitä. Joukossa oli muun muassa Whiplash-elokuvalla kiitoksia kerännyt Miles Teller, James Francon veli Dave Franco ja Clint Eastwoodin poika Scott Eastwood.