Mies opetti koiralle natsitervehdyksen – putkareissuhan siitä tuli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skotlantilainen mies saa syytteen viharikoksesta sen jälkeen kun hän julkaisi itsestään ja pienestä koirasta videon, jossa hän oli opettanut tyttöystävänsä mopsille kuinka tehdään natsitervehdys. Mies vakuuttaa, että hän ei ole rasisti, mutta opetti tempun koiralle vain kiusatakseen hänen tyttöystäväänsä.

Videolla nähdään Budda-niminen mopsi katsomassa televisiosta Hitlerin puhetta. Kun mies antaa koiralle komennon, koira nousee ja ojentaa tassunsa tehdäkseen natsitervehdyksen. Videon tultua poliisin tietoisuuteen mies käytiin hakemassa putkaan.

28-vuotias Markus Meechan vakuuttaa, että hän ei ole rasisti. Video sai kuitenkin niin paljon katseluita YouTubessa, että se tuotiin poliisin tietoisuuteen. Poliisi kävi pidättämässä Meechanin, koska heillä on BBC-uutisten mukaan nollatoleranssi kaikenlaisia viharikoksia kohtaan.