Superrikkaille oma salattu nettikauppa – asiakkailla yli 10 miljoonan vuositulot

Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman rikkaimmilla ihmisillä on ollut jo pitkään aivan omat pienen piirin kontaktiverkostonsa, joissa yhteydenpito ja kaupankäynti ovat tavallisten ihmisten tavoittamattomissa. Nyt on julkaistu myös nettikauppa, jonka asiakkaiden vuositulojen täytyy olla yli 10 miljoonaa dollaria.

Oraxy.com on kauppapaikka, joka on tarkoitettu vain maailman varakkaimmille ihmisille. Palvelussa rikkaat voivat tehdä kauppaa keskenään ja kontaktoida toisia kaltaisiaan suoraan, mutta kuitenkin siten, että tavalliset kaduntallaajat eivät tiedä mitä palvelussa tapahtuu.

Palvelun käyttäminen on rikkaille ilmaista. Palvelussa on myynnissä muun muassa ökykiinteistöjä, huvijahteja, arvokoruja ja taidetta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash