Miehellä ei ollut Snapchatia – halusi silti samanlaisia videoita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Snapchat-sovellukseen voi päivittää myös kuvia, mutta pääasiassa sinne kuitenkin päivitetään kuulumisia ja päivän tapahtumia lyhyiden videoiden muodossa. Snapchat ei ole vielä kaikilla käytössä, minkä vuoksi moni julkaiseekin omia lyhyitä Snapchat-videoitaan myös muissa sovelluksissa.

Snapchatissa on tarjolla käyttäjille erilaisia ominaisuuksia, joiden avulla ihminen pystyy esimerkiksi oksentamaan sateenkaaren, muuttamaan kasvonsa täysin toisen malliseksi tai näyttämään vaikkapa koiran kieltä. Moni on nähnyt näitä ominaisuuksia käytettävän vaikka ei olisikaan Snapchatissa itse.

Nyt eräs mies on tehnyt hauskan videon siitä millaisilta hänen pienet videoleikkeensä näyttävät sen vuoksi, että hän ei ole Snapchatissa. Mies on askarrellut itselleen paperista muun muassa koiran korvat ja kielen, sateenkaaren ja seppeleen, jonka kanssa hän poseeraa samalla tavalla kuin moni Snapchat-käyttäjä.

Katso kuva tästä.