Mies yritti poistua kotoaan – koira oli toista mieltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni koiranomistaja tuntee pienen piston sydämessään, kun he joutuvat jättämään koiransa yksin kotiin esimerkiksi jonkin illanvieton tai työpäivän ajaksi. Koira katsoo anovasti omistajaa ja ottaa surkeimman mahdollisen ilmeensä, jonka se onnistuu nappisilmillään loihtimaan, että omistaja ei lähtisikään tai ottaisi koiran mukaan.

Eräs omistaja on julkaissut YouTube-videolla aamuisen taistelunsa pienen lemmikkinsä kanssa. Koira tietää miehen olevan lähdössä, minkä vuoksi pikkuinen onkin mennyt estämään tätä asettautumalla ulko-oven eteen. Mies yrittää saada koiraa siirtymään, mutta pieni kaveri on sitkeä ja päättäväinen eikä liiku mihinkään.

Omistaja yrittää saada ulko-ovea auki, mutta pikkukoira työntää sitä uudelleen takapuolellaan kiinni. Omistaja joutuu siirtämään koiran kädellään oven tieltä, mutta koira pinkaisee nopeasti oven eteen takaisin. Koira tekee omistajalleen todella selväksi sen, että koira ei pidä siitä, että se jätetään yksin kotiin.