Kissa suojeli koiraystäväänsä – kävi tunkeilijan kimppuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat osaavat olla välillä todella tarkkoja omasta reviiristään. Kissat pitävät oman kodin pihalta jyrsijät ja käärmeet poissa, minkä lisäksi ne voivat suhtautua todella vihamielisesti vieraita kissoja kohtaan. Tällä kerralla perheen kissan reviiritietoisuudesta oli koiralle hyötyä, kun kissa tuli koiran apuun tunkeilijan käydessä koiraan käsiksi.

YouTube-videolla nähdään miten perheen kissa ja koira ovat talon omalla sisäpihalla. Pihan kiviaidalle on noussut istuskelemaan vieras kissa, jota koira menee heti iloisesti tervehtimään. Nuori koira ei osaa olla varuillaan vieraan kissan suhteen, mikä kostautuukin pahaa aavistamattomalle koiralle nopeasti.

Vieras kissa lataa heti tassunsa kohti koiraa ja raapaisee sitä. Kun perheen oma kissa näkee tilanteen, se juoksee heti koiran avuksi. Kissa puolustaa koiraa ja hyökkää raivoisasti kutsumattoman vieraan kimppuun.