Koira toimi koemaistajana – nämä hedelmät ja kasvikset maistuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jos koiralla ei ole mitään allergioita tai muita rajoittavia tekijöitä, omistaja voi laajentaa lemmikkinsä ruokavaliota proteiinipitoisen kuivamuonan lisäksi myös lihatuotteisiin, sisäelimiin, kasviksiin ja tavallisesta kotiruoasta ylijääviin tähteisiin. Tämä ei kuitenkaan takaa sitä, että kaikki edellä mainitut maistuisivat koiralle.

Doug the Pug -kanavalla seurataan pienen mopsin elämää. Uusimmalla YouTube-videolla Doug-niminen koira on saanut vaativan tehtävän eteensä. Koiran on tullut toimia ammattimaisena ruoanmaistelijana ja kriitikkona. Tällä kerralla mopsi sai kasviksia ja hedelmiä maisteltavakseen.

Videolla Doug maistelee hedelmiä, marjoja, kasviksia ja lehtivihreitä. Mopsin reagoimisen perusteella koirat näyttäisivät pitävän etenkin makeista marjoista ja hedelmistä sekä juuriksista ja kasviksista, jotka ovat niin kovia, että ne toimivat jo puruluinakin. Sellerin, pinaatin ja omenan kohdalla koira lähinnä nyrpisti kuonoaan entisestään ja käänsi päätään pois.