2,5-metrinen pyton ilmestyi parvekkeelle – hätistely epäonnistui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolmemetrinen pyton-käärme on pelästyttänyt australialaisperheen pahanpäiväisesti yllätysvierailullaan. Saalistusretkellä ollut käärme oli luikerrellut Albany Creekissa sijaitsevan kotitalon parvekkeelle.

Perheenjäsenet olivat tarttuneet varsiharjoihin häätääkseen kutsumattoman vieraan pois parvekkeelta. Yksi asukkaista on kuvannut videolle jännittävän tilanteen. Käärme huomasi olevansa väärässä paikassa ja se alkoi kiemurrella kohti parvekkeen kaidetta.

Kiinniottajien kauhuksi käärme yritti pyrkiä talon katolle. Yksi perheenjäsenistä totesi, että käärme palaa myöhemmin katolta takaisin parvekkeelle, ellei sitä saada kiinni. Daily Mail Australia -sivuston mukaan kiinniotto epäonnistui, sillä käärme onnistui livahtamaan karkuun.

Australialaisperhe paljasti, että heidän kodissaan on vierailut aiemminkin käärmeitä, muttei koskaan niin suurta kuin katolle karannut pyton. Australian luonnossa elää useita käärmelajeja ja niihin törmäämiseltä on vaikea välttyä.