Super8 & Tabin uusi kappale State of Trancen ykkössingleksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-parivaljakko Super8 & Tab kiinnitettiin viime syksynä Armin Van Buurenin levymerkille, kun duon aikaisempi Anjunabeats vaihtui Buurenin yhtiöön. Super8 & Tabin ensimmäinen single uudella levymerkillä oli Komorebi. Nyt vuorossa on uusi single Mega, joka on saamassa lentävän lähdön.

Australian keikoilta Suomeen juuri palanneen duon uusi single on mukana arvostetun State of Trance -kokoelman kuluvan vuoden versiossa, ja kaiken lisäksi kappale on valittu kokoelman ykkössingleksi. Julkaisuun saakka kappaletta soitettiin nimettömänä (Katso video tästä) usean kuukauden ajan, ja se aiheutti kovasti mielenkiintoa alan tähtien keskuudessa.

– Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike ja muut tämän hetken isot EDM-tähdet kyselivät raidan perään, mutta Armin piti kuitenkin biisin itsellään. Vasta viime viikolla lähtivät promot kaikille DJ-tähdille ja se alkoi heti soida eri radiolähetykissä ja tietysti myös keikoilla, Super8 & Tab kertovat Staralle.