Hellyydenkipeä koira ei anna lopettaa rapsuttelua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikit voivat olla hellyydenkipeitä siinä missä ihmisetkin. Eläimet ovat monesti todella taitavia rapsutusten kerjäämisessä ja osaavat vaatia kekseliäillä tavoilla ihmisiltä huomiota. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, kun sohvalla makoileva koira ei ole saada rapsutuksista tarpeekseen.

Darren Riber on julkaissut videon, jossa hän makoilee rennosti Taco-nimisen koiransa kanssa sohvalla. Mies rapsuttaa koiraa hetkisen, minkä jälkeen hän siirtää kätensä kauemmaksi. Tämän jälkeen koira kuitenkin vetää miehen käden nopeasti uudelleen samaan kohtaan takaisin.

Koira havahtuu joka kerta välittömästi siihen kun mies lopettaa rapsuttamisen. Taco kuitenkin huolehtii siitä, että miehen käsi sujahtaa mitä pikimmiten takaisin Tacon vatsalle ja jatkaa rapsuttelemista.