Nyt meikataan myös peppua – takapuoleen uusia muotoja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meikkaus- ja kampausvideoista tunnettu LiveGlam-sivusto on julkaissut netissä uuden vinkkivideon koskien takapuolen meikkaamista. Meikkitaiteilija opastaa lyhyellä videolla kuinka takapuolen voi saada näyttämään pyöreämmältä ja pinkeämmältä varjostamisen avulla.

Metro-lehden mukaan vastaavia videoita on jaettu myös muilla meikkaussivustoilla. Takapuolen contouring -videoista on tullut yllättävän suosittuja ja vaikuttaisi siltä, että kasvojen ja rintojen meikkaamisen lisäksi ihmiset haluavat korostaa meikillä myös takapuoliaan.

Erivärisillä meikkivoiteilla varjostamalla ja korostamalla takapuolen muodot tulevat paremmin esiin. Takapuolen meikkaaminen on kuitenkin riskialtista puuhaa, sillä istuttaessa meikki saattaa sotkea vaatteet ja istuma-alustan. Contouring onkin todennäköisesti tarkoitettu ensisijaisesti valokuvissa ja videoissa onnistumista varten.