Melkoinen myrskytuuli – mies lensi kameran edessä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa on päästy nauttimaan viime viikkoina melko keväisistä ja paikoitellen kesäisistäkin säistä, mutta kaikki eivät ole yhtä onnekkaita. Yhdysvaltojen New Hampshiren osavaltiota ovat koetelleet viime päivinä kovat myrskyt.

Mount Washingtonin vuorella sijaitsevan observatorion päällä tuulet yltyivät niin voimakkaiksi, että ne pystyivät pahimmillaan kannattelemaan täysikasvuista miestä. Tämä ilmenee säätarkkailijoina toimivien Mike Dorfmanin ja Tom Padhamin tuoreella Facebook-videolla.

Videolla nähdään, kuinka tuuli nostaa epätoivoisesti pystyssä pysymistä yrittävän miehen ilmaan. Tuulen nopeus on kohonnut pahimmillaan jopa 49 m/s nopeuteen, reilusti hirmumyrskyn määritelmän yläpuolelle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat