JS16 ja Kyösti Salokorpi perustivat uuden Bang For The Buck -bändin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huipputuottajat Jaakko ”JS16” Salovaara ja Kyösti Salokorpi ovat perustaneet uuden suomalaisen DJ-yhtyeen Bang For The Buck, jonka debyyttisingle Doupein on julkaistu tänään. Biisin vokaaleista vastaa Pete Parkkonen, jonka lauluääni pääsee biisissä oikeuksiinsa.

– Olemme parin vuoden ajan kirjoittaneet säännöllisesti yhdessä biisejä Suomen huippuartisteille. Jossain vaiheessa tuli idea laittaa oma tuottajabändi pystyyn, vaikkapa Major Lazerin tapaan, niin että joka biisiin tulisi eri solisti vierailemaan, Jaakko ja Kössi kertovat.

– Kaikki joille kerroimme innostuivat heti ideasta! Bang For The Buck voi julkaista hieman myös särmikkäämpiä ja kokeellisempia biisejä, sellaisia joita artistit eivät ehkä tekisi omissa nimissään.

Jaakko Salovaara on Suomen tunnetuimpia tuottajia, ja hänen biisinsä kiilaavat jatkuvasti Spotifyn Top10 joukkoon viimeisimpänä Petri Nygårdin hitti Pannaan Suomi kuntoon, jossa on ollut mukana myös Salokorpi. Salovaaran kansainvälisiin tuotantoihin lukeutuvat muun muassa Bomfunk MC’n Freestyler ja Daruden Sandstorm.

Kyösti ”Kössi” Salokorpi on biisinkirjoittaja ja tuottaja, joka on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kymmeniä hittejä, kuten Teflon Brothersien kesähitti Pämppää ja Ilarin pian platinarajan rikkova Kapteeni käskee.