Uber-kuski yllätti – haki asiakkaat miljoonan euron Bugattilla!

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uber-taksia tilatessa asiakas ei voi aina olla varma minkä kuntoisella autolla häntä tullaan hakemaan. Nyt YouTube-pilailija päätti yllättää Uber-palvelun käyttäjät ja tarjota heille kyydit ökyautolla.

Coby Persin otti hänen ystävänsä Uber-ohjelman haltuun yhden päivän ajaksi. Persinin ystävä ajaa Toyota Previaa, mutta Persin päätti nostaa matkustajien asiakaskokemuksen toiselle tasolle ja hakea heidät hankkimallaan Bugattilla.

Persin soittaa henkilöille, jotka ovat tilanneet Uber-kyydin ja ilmoittaa tulevansa Toyota Previalla hakemaan heitä. Jokaisen kyytiläisen ilme on melko yllättynyt kun Persin saapuukin sovittuun paikkaan upealla Bugattilla ja ilmoittaa olevansa heidän Uber-kuskinsa tänään.