Koira himoitsi huulipunaa – syyllisestä ei epäilystä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat eivät pysty välillä vastustamaan kiusausta löydettyään jonkin kielletyn järsittävän asian. Oli järsimisen kohteena sitten kenkä, kaukosäädin tai isännän silmälasit niin koirat jäävät aina kiinni. Tällä kerralla kosmetiikkaan kajonnut koira oli todella helposti tuomittavissa syylliseksi.

YouTube-videolla nähdään tilanne, kun nainen saa koiransa kiinni hänen huulipunansa syömisestä. Nainen on tullut kotiin ja löytänyt hänen koiransa vaaleanpunaisen huulipunan kimpusta matolta. Koira on ehtinyt syömään huulipunan lähes kokonaan sillä välin kun nainen on ollut poissa.

Huulipunan syöminen on värjännyt maton lisäksi koiran suun ja tassut vaaleanpunaisiksi. Nainen ei kuitenkaan pysty vanhingonteosta huolimatta olemaan koiralle kovin vihainen, koska syylliseltä näyttävä koira on todella suloinen näky punatussa kuonossaan.