Kauhunhetket savannilla – leijonat nuolivat retkeilijöiden telttaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Botswanan Kgalagadin kansallispuistossa telttailleet retkeilijät pääsivät tekemään läheisempää tuttavuutta villin luonnon kanssa kuin he ehkä osasivat odottaa. Alun perin Facebookin Kgalagadi Sightings -kanavalla jaetulla videolla nähdään, kuinka kolme leijonaa nuolee teltan läpikuultavaa kangasta ulkopuolelta käsin.

Kalaharin autiomaassa retkeillyt Francie Lubbe kuvasi näyn videolle. Leijonat olivat saapuneet juomaan vettä, joka oli kertynyt teltan kankaan päälle edellisiltaisen sateen myötä.

Arvatenkin retkeilijät pysyttelivät teltan sisällä aivan hiiren hiljaa, ja selvisivät piinaavasta tilanteesta säikähdyksellä. Francien mukaan tilanne tapahtui 9. toukokuuta. Nainen itse kuvailee Facebookissa olleensa etuoikeutettu päästyään kokemaan lähikohtaamisen villien leijonien kanssa.