Parisuhdematka tulossa? Näin vältät karikot

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lomamatkalle ensimmäistä kertaa yhdessä lähtevä pariskunta saattaa kohdata yllättäviä erimielisyyksiä jo matkalle valmistautuessaan. Travel Supermarket -sivuston mukaan parin kannattaa seurustella ennen ensimatkaansa vähintään viiden kuukauden ajan, jotta loma onnistuisi jouhevammin.

Nyt on listattu kuusi asiaa, joita naiset saattavat stressata ennen ensimmäistä yhteistä lomamatkaa. Pariskuntien ensimmäinen reissu saattaa olla se ratkaiseva tekijä, joka määrittelee seurustelun tulevaisuuden. Reissussa ja arkirutiineista irti olevat ihmiset saattavat käyttäytyä eri tavalla kuin kotioloissa, ja tämä voi vaikuttaa myös kumppanin mielipiteeseen suhteen laadusta.

Ensimmäiselle lomamatkalle lähtevä pariskunta joutuu viettämään jatkuvasti aikaa toistensa seurassa. Jokainen tarvitsee omaa tilaa, ja naiset voivat saada sitä helposti esimerkiksi kauneushoitolassa tai kylpylässä käymällä. Mies voi puolestaan piipahtaa oluella, mikäli häntä eivät hemmotteluhoidot kiinnosta.

Jos pariskunta alkaa tapella reissussa, kannattaa kinasteluun löytää syy ja lopettaa riita jo sen alussa. Harva haluaa ulkomaille mieltänsä pahoittamaan. Joillekin naisille voi tuottaa ongelmia kakkosasian tekeminen vessassa miehen ollessa lähettyvillä. Yhteinen lomamatka lienee helpoin keino nostaa iso asia puheenaiheeksi ja osoittaa, että jokainen nainen käy vessassa siinä missä miehetkin.

Osa neitokaisista pelkää kumppaninsa reaktiota, kun he näkevät naisensa ensimmäistä kertaa uimapuvussa tai bikineissä. Totuus on se, että mies on todennäköisesti nähnyt neitokaisen jo aiemmin alusvaatteissa tai alasti, joten asiaa on turha hermoilla. Mikäli mies on valinnut naisensa vierelleen, tulee hän rakastamaan häntä myös uimapuku päällä.

Jotkut naiset häpeävät kumppaninsa suorasukaisuutta tai sitä, että miehet käyttäytyvät tökerösti esimerkiksi tarjoilijoita kohtaan. Tällöin naisen ei kannata puuttua asiaan, vaan keskittyä puhtaasti omaan käyttäytymiseensä ja olla itse entistäkin ystävällisempi.

Eniten neitokaisia ärsyttää, jos mies flirttailee avoimesti muiden lomailijoiden kanssa parin ensimmäisellä reissulla. Parin kannattaisi kuitenkin keskittyä ensisijaisesti toisiinsa. Jos flirttailu sallitaan, voi nainenkin kokeilla vetovoimaansa vieraisiin miehiin.