Tuleva supertähti esiintyi kameralle – sitten pikkuveli ilmestyi paikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Japanilainen kahden lapsen isä Makoto Onodera on julkaissut lapsistaan hauskan videon, jossa pikkutyttö laulaa diivan elkein. Pikkuveli tulee ja keskeyttää esityksen, minkä vuoksi tyttö alkaa tuijottamaan pikkuveljeä tappavimmalla katseellaan.

Onoderan kuvaama video on lähtenyt leviämään nopeasti verkossa. Isä on julkaissut videon jo alkuvuonna, mutta jostain syystä se on ottanut tulta alleen isommin vasta nyt. Ihmisiä on huvittanut tytön eläytyminen ja reaktio, joka mikrofonin kaatumisesta syntyy.

Videolla neljävuotias tyttö laulaa aurinkolasit päässään omaan mikrofoniinsa, joka on kiinni itse tehdyssä mikrofonitelineessä. Pikkuveli tallustaa kesken esityksen kuvaan ja kaataa mikrofonitelineen, mikä saa tytön suuttumaan. Poika lähtee naureskellen kameraa kohti kun tyttö tuijottaa poikaa vihaisella katseellaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat