Koiravanhus oli hukkua jokeen – tosielämän sankari riensi paikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sara Melnicoff oli ulkoiluttamassa Carli-nimistä koiraansa, kun Carli oli juossut katsomaan jokea, jonka voimakas virta nappasi koiran hetkessä mukaansa. Nainen oli juossut joen vierellä ja yrittänyt kutsua koiraansa, mutta virta oli liian voimakas 13-vuotiaalle koiravanhukselle. Onneksi paikalle sattui avulias mies.

Juuri kun nainen oli ollut riisumassa kenkiään ja yrittämässä itse pelastaa rakasta koiraansa, paikalle saapui mies, joka riisui hetkessä boksereilleen ja hyppäsi kylmään jokeen. Mies sai koirasta otteen, nosti sen syliinsä ja kantoi tärisevän Carlin takaisin rantaan.

Paikalle saapunut mies oli nimeltään Bobby L’Heureux, joka näyttäisi olevan oikea tosielämän sankari. Sara Melnicoff halusi lahjoittaa miehen nimissä jollekin miehen nimeämälle hyväntekeväisyyskohteelle rahaa. Kävi ilmi, että mies itse johtaa voittoa tavoittelematonta Big Heart Big Hands -nimistä kohdetta, joka keskittyy pelastamaan ihmisiä vuorilta.