Kardashian vaihtoi kasvot Faceswapin keksijän kanssa – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on päässyt tekemään monia asioita elämässään ja saanut kunnian tavata lukemattomia hienoja ihmisiä. Nyt hän pääsi Snapchat-videoimaan erään tapaamisen, josta moni muukin Snapchat-sovelluksen vannoutunut käyttäjä olisi ollut mielissään.

Kim Kardashian pääsi vierailemaan Snapchat-yrityksen toimistolla Kaliforniassa. Kardashian otettiin konttorille avosylin vastaan, ja paikalla oli myös yksi hänen ihailemansa henkilö. Kardashian esitteli kaikille seuraajilleen toimistolta nuoren miehen, joka on kehitellyt monien rakastaman Faceswap-ominaisuuden.

Faceswap-ominaisuuden avulla moni käyttäjä on tehnyt hauskoja videoita vaihtamalla kasvoja ystävänsä tai jonkin julkisuuden henkilön kanssa. Nyt Kim Kardashian teki kuitenkin ultimaattisen kasvojen vaihdoksen vaihtamalla kasvonsa itse Faceswapin keksijän kanssa. Kardashian ei paljastanut keksijän nimeä, mikä jäikin monia vaivaamaan naisen julkaisemien videoiden jälkeen.