Isä yritti viestiä Sirin kautta – huonosti kävi: ”Oletko käyttänyt crackia?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jatkuvasti kehittyvän tekniikan perässä pysyminen ei ole aina helppoa nuorten vanhemmille. Nyt sosiaalisen käyttäjiä on naurattanut erään isän pahasti pieleen mennyt yritys lähettää tyttärelleen tekstiviestiä iPhonella.

Twitter-käyttäjä Kellie jakoi somessa ruudunkaappauksen isältään saamasta viestistä. Mies oli yrittänyt käyttää iPhonen Siri-ääniohjausta lähettääkseen viestin, jossa hän kertoo rakastavansa tytärtään. Viestiin päätyi kuitenkin jotain muutakin.

– Rakastan sinua siinä se lähetä Siri oletko polttanut crackia lähetä viesti hänelle, tekstiviestissä lukee.

Lämpimän isällisen rakkaudenosoituksen lisäksi viestiin oli siis tallentunut myös miehen iPhoneen kohdistunut raivoaminen. Kuten arvata saattaa, isän mokasta tuli nopeasti nettihitti. Twitterissä jaettu kuva on kerännyt jo lähes 15.000 tykkäystä.