Koira ulkoilee tyylikkäästi – omalla BMW-autollaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Upper East Sidellä liikkuneet ovat saattaneet törmätä viime viikkoina hauskaan näkyyn. Anisha Lakhani -niminen nainen on nähty kävelemässä kaupungin katuja pitkin hänen Shih tzu -roituisen koiransa ajellessa vierellä minikokoisen BMW:n kyydissä.

Nainen ohjaa Luigi Maestro -nimisen koiransa BMW:tä älypuhelimellaan. Parivaljakosta otetut kuvat ovat levinneet nopeasti Twitterissä. Kirjailijana työskentelevä Anisha Lakhani kertoo New York Post -lehdelle antaneensa radio-ohjattavan auton Luigille lahjaksi, kun koira täytti viisi vuotta.

– Minun pikku-Luigini on aina ollut yläluokkainen Upper East Siden asukas, joten Bemari on sille parhaiten sopiva automerkki, Anisha kuvailee.

Check Out This Very Rich Dog Casually Cruising Through NYC In His Own BMW