Mies maksoi ylinopeussakon 22 000 yhden sentin kolikolla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva maksaa ylinopeussakkoja mielellään, mutta Yhdysvaltojen Teksasissa asuva Brett Sanders suhtautui velvollisuuteensa erityisen kielteisesti. Niinpä mies päättikin saada tapauksessa viimeisen naurun passiivis-aggressiivisella tavalla.

Brett Sanders sai 212 dollarin, eli 190 euron sakot ajettuaan 39 mailin tuntivauhtia 30 mailin alueella. Mies maksoi summan sangollisella sentin kolikoita. Kolikkoja oli yhteensä 22 000 kappaletta.

– Olet onnekas. Minulla on tasaraha, Sanders kertoo käräjäoikeuden toimiston virkailijalle.

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, kuinka Sanders kaataa sangollisen kolikoita virkailijan pöydälle. NBC-uutissivuston mukaan senttien laskeminen vei yhteensä kolme tuntia. Kaiken kukkuraksi mies maksoi 7.81 dollaria ylimääräistä.

Brett kuvailee itse olevansa kiristyksen uhri. Ehkäpä miehen kannattaisi kuitenkin noudattaa ensi kerralla liikennesääntöjä sen sijaan, että hän purkaisi raivoaan asiaan varsinaisesti liittymättömän virkailijan pöydälle.