Oppilaat tekivät kepposen vuosikirjaan – sama paita 50 henkilöllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen kouluissa opiskelijoille ja henkilökunnalle jaetaan vuosikirja, joka pitää sisällään muun muassa kaikkien oppilaiden kuvat. Tänä vuonna erään lukion opiskelijat päättivät järjestää vuosikirjaa varten suuret mittasuhteet saaneen käytännön pilan.

Vuosikirjaa selaava saattaa huomata, kuinka kymmenillä henkilöllä on päällään samanlainen keltainen havaijipaita. Kyseinen havaijipaita ei suinkaan sattunut olemaan muodissa koululaisten keskuudessa. Asialla oli ryhmä oppilaita, jotka värväsivät koulukavereitaan käyttämään samaa viittä paitaa koulukuvauspäivänä.

Lopputuloksena 50 hengellä oli kuvissa sama, räikeän keltainen havaijipaita. Jopa osa opettajista osallistui pilan toteuttamiseen pukemalla vaatekappaleen kuvaansa. Operaatiota johtanut Imgur-käyttäjä DaveHusselbee jakoi myöhemmin kuvia erikoisesta tempausesta sosiaalisessa mediassa.

A few friends and I decided to have some fun on picture day. Others decided to join in.