Princen kuolinsyy selvisi – ikävä yhteys Michael Jacksonin kuolemaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin popmaailma sai jälleen suru-uutisia, kun poptähti Prince löydettiin kuolleena kotinsa hissistä. Elvytys ei enää auttanut palauttamaan supertähteä henkiin. Nyt Princen kuolinsyy on paljastunut, ja siinä on ikävä yhteys kollegansa Michael Jacksonin kuolemaan.

Michael Jackson menehtyi aikoinaan tappavaan lääkkeiden yliannostukseen, ja ruumiinavauksessa hänen verestään löydettiin myös suuri määrä muun muassa Propofolia ja Fentanyylia.

Nyt Princen ruumiinavauksesta on julkaistu raportti, jonka mukaan hän kuoli Fentanyylin yliannostukseen. Kyseessä on voimakas synteettinen opioidi, jota käytetään kipulääkkeenä vaikeissa tapauksissa ja muun muassa leikkauksissa.

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat