Viisivuotiaalle todellinen Kinder-yllätysmuna – sisällä huumekätkö!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kinder-yllätysmunaa ostaessa lapselle on yleensä herkullisen suklaan lisäksi tärkeää se millainen lelu munan sisältä löytyy. Tällä kerralla eräs viisivuotias sai todellisen yllätyksen löytäessään epämääräisen jauhepussukan Kinder-munan lelukotelon sisältä.

Drumachosen alueella Belfastissa asuva pikkupoika oli saanut Kinder-munan, jonka lelukotelon hän oli vanhempien onneksi antanut isänsä avattavaksi. Isä oli kokenut todellisen järkytyksen huomatessaan, että lelukotelon sisältä oli paljastunut pussillinen huumeelta näyttävää jauhetta.

Isä olí toimittanut pussukan poliisilaitokselle, jossa sen sisältö oli varmistunut huumeeksi. Kinder-munan sisällä oli ollut Daily Star -lehden mukaan pussillinen metamfetamiinia, joka olisi pahimmassa tapauksessa voinut päätyä lasten käsissä jonkun pikkuisen kohtaloksi.