Onnettomuus Pako-sarjan kuvauksissa – päätähti näin huonossa kunnossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wenthworth Millerin ja Dominic Purcellin tähdittämä Pako, eli Prison Break, kertoi monimutkaista vankilapakoa suorittavista veljeksistä. Sarja loppui Yhdysvalloissa vuonna 2009, mutta nyt Pako on saamassa jatkoa minisarjalla, jonka kuvaukset on kuitenkin jouduttu keskeyttämään.

Kuvauksissa tapahtui ikävä onnettomuus, jossa toinen päätähdistä, Dominic Purcell, sai metallipalkin kasvoihinsa. Näyttelijä loukkaantui onnettomuudessa, sillä hänen nenänsä murtui palasiksi. Purcell lennätettiin helikopterilla Marokkoon, jossa hän on parhaillaan toipumassa.

Pako-tähdet, kuten Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Rockmond Dunbar ja Robert Knepper, palaavat minisarjassa tuttuihin rooleihinsa. Pako palaa ruutuihin Fox-kanavalla alkuvuodesta 2017.