Opettajan mykistävä erikoistaito – loihtii upeita teoksia liitutaululle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa kouluissa ja oppilaitoksissa liitutaululle merkintöjen tekeminen on viime vuosina alkanut vähenemään merkittävästi teknologian yleistymisen myötä. Taiwanissa on kuitenkin eräs opettaja, jonka mykistävän upeita piirtämistaitoja ihastellaan parhaillaan ympäri maailmaa.

Nyt kansainvälistä huomiota saanut opettaja Chuan-Bin Chung piirtää liiduilla taululle varsinaisia teoksia esimerkiksi ihmisen anatomiasta. Chungin taidonnäytteitä on julkaistu verkossa, kun oppilaat ovat kuvanneet miestä työssään. Näillä tunneilla ei tarvitse juuri valokuvia katsella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat