Vuosisadan keksintö? Robotti viikkaa pyykit hetkessä täydellisesti

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni perheiden vaatehuollosta vastaava on varmasti joskus pohtinut, että olisi unelmien täyttymys saada kone viikkaamaan paidat täydellisesti. Nyt toiveet ovat täyttymässä, kun vuonna 2018 on tulossa markkinoille mullistava FoldiMate, joka viikkaa pyykit automaattisesti.

Sanfranciscolaisen startup-yrityksen kehittämästä FoldiMatesta kertoneen Daily Mailin mukaan laitteen hinnaksi tulee noin 600 euroa. Melko suurikokoinen laite tarvitsee kodinhoitohuoneesta noin pesukoneen kokoisen tilan.

Ennakkotietojen mukaan laite toimii siten, että siihen syötetään nippu esimerkiksi paitoja, housuja tai pyyhkeitä, jotka laite viikkaa tyylikkääksi valmiiksi nipuksi alle minuutissa. FoldiMate tunnistaa vaatteiden lajin ja materiaalin, ja toimii niille määriteltyjen asetusten mukaisesti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat