Beyonce ja Jay Z julkaisemassa yhteislevyn?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce julkaisi huhtikuussa Lemonade-nimeä kantavan kuudennen albuminsa. Levyn ilmestymistä mainostettiin etukäteen ainoastaan lyhyen, internetissä julkaistun videon muodossa. Pian Beyonce ja hänen aviomiehensä saattavat kuitenkin tarjoilla faneilleen jälleen uutta musiikkia.

Beyoncen ja Jay Z:n on kerrottu työstäneen kaikessa hiljaisuudessa salaista yhteislevyä. Page Six -uutissivuston mukaan levy on jo valmis, ja tulee ilmestymään pian Jay Z:n omistamaan Tidal-suoratoistopalveluun.

Beyoncen Lemonade herätti kohua pariskunnan avio-onneen ilmestyneihin säröihin viitanneiden sanoitusten vuoksi. Sorry-kappaleessa Jay Z:n vihjataan pettäneen Beyoncea Becky-nimisen ”hyvähiuksisen” naisen kanssa. Page Six -sivuston mukaan Jay Z ja Beyonce eivät halua kommentoida asiaa haastatteluissa, vaan tulevat käsittelemään sitä musiikissaan.

Beyoncen 23. huhtikuuta julkaisema Lemonade-levy ilmestyi paitsi perinteisessä albumimuodossa, myös visuaalisena videoalbumina. Jay Z:n viimeisin studioalbumi, Magna Carta Holy Grail, julkaistiin heinäkuussa 2013.